Ontspannen avondje met vrienden

Wanneer is het voor de laatste keer geweest dat je wat leuks hebt gedaan met vrienden? Kun je het je nog herinneren? Het is goed om er eens bij stil te staan en dan kun je snel weer wat plannen samen. Heb je een app groep waar je misschien kan vragen wie wanneer tijd heeft? Of gebruik een datumprikker en dan weet je zo wanneer je weer met zijn allen bij elkaar kunt komen.           

 

Wat heb je nodig voor deze avond?

Eens in de zoveel tijd is het fijn om alleen met vrienden onder elkaar te zijn. Als je net samenwoont of al getrouwd bent en kinderen hebt, kijk je er vaak naar uit om even weg te zijn. Lekker even kletsen, leuke dingen doen en ontspannen. Als je met vrienden bij elkaar komt heb je misschien wel lekkernijen en drank genoeg, maar heb je ook aan een spelletje gedacht? Wat je zeker eens moet proberen is het spel Beerpong. Je gaat het erg leuk hebben als je daar met vrienden mee aan de slag gaat en de regels zijn heel eenvoudig te leren. 

 

Iedere keer op een andere plaats

Als je een grote vriendengroep hebt, is het ook leuk voor de afwisseling om iedere keer op een andere plek samen te komen. Dit kan de ene keer bij A zijn en de andere keer bij B. Het is sowieso goed om af te wisselen, dan heb je nieuwe indrukken, nieuwe gespreksstof en je kunt ook eens in de kroeg afspreken. Lekker een avondje zodat niemand hoeft te zorgen maar dan leg je gewoon ieder een vast budget uit en daar betaal je dan de drankjes van. Misschien nog even naar de film, lekker ergens wat eten en dan heb je toch ook een heerlijke ontspannen avond samen? Wat ook leuk is, is bijvoorbeeld overdag een keer karten of bowlen en dan kun je in de avond nog lekker bijkomen met een hapje en drankje. Doe vooral wat goed voelt en vier de vriendschap met elkaar. Het is fijn om goede vrienden om je heen te hebben, ben er zuinig op!