Koop jouw perfecte paar sandalen met deze tips

Ben jij op zoek naar een paar perfecte sandalen? Dan helpen wij je graag op weg. Er zijn diverse punten waar je op dient te letten tijdens het kopen van een perfect paar sandalen. Lees hieronder enkele tips om je daarbij te helpen.

Wandelen

Wil jij graag sandalen aanschaffen waar je ook mee kunt wandelen? bekijk en pas dan sandalen die een stevig voetbed bevatten met een stevige bovenkant. Het is ook fijn om sandalen te hebben die niet te zwaar wegen, zodat je ze onderweg makkelijk mee kunt nemen. Let ook goed op het juiste profiel onder je zool voor de activiteiten die je met de sandalen wilt gaan uitvoeren. 

Vakantie

Wil je sandalen kopen die je op vakantie aan kunt trekken? Kies dan voor sandalen die licht zijn, van soepel materiaal wat nat mag worden. Zo hoef je niet op te passen voor zeewater of zwembadwater als je heerlijk loopt te paraderen op je sandalen. 

Pasvorm

Uiteraard is de pasvorm van belang. Kies altijd voor sandalen die je aan kunt passen met klittenband of riempjes. Heb je smalle of juist brede voeten? Er zijn diverse soorten en maten sandalen verkrijgbaar. Daarom is het ook heel verstandig om de sandalen eerst goed te passen, voordat je ze daadwerkelijk gaat gebruiken. Tamaris sandalen op Durlinger.com staan bekend om de comfortabele pasvorm. 

Materiaal

Let ook goed op het materiaal waarvan de sandalen zijn gemaakt. Heb je snel warme voeten? Kies dan niet voor synthetisch materiaal of kunstleer. Kies dan eerder voor een zachte zool van echt leer, zodat het vocht kan worden opgenomen door de zool. Als je graag sandalen wilt met een perfecte pasvorm, kun je de sandalen het beste later op de dag passen. Je voeten zijn dan vaak iets dikker. Zorg er daarom ook altijd voor dat je aan de voor- of achterkant een halve vingerbreedte ruimte overhoudt.

Feest

Kies voor een feest voor sandalen die lekker zitten en waar je goed mee kunt bewegen. Kies dus niet voor sandalen met een grote hak. Een subtiel hakje is altijd goed, zeker in combinatie met riempjes waarmee je de sandalen goed kunt verstellen en aan kunt passen aan jouw voeten. Via de webshop van Durlinger heb je vele soorten sandalen waar je uit kunt kiezen voor vrijwel elke gelegenheid. Zo zijn er altijd wel een paar sandalen te vinden die voldoen aan jouw wensen.