assorted photo loy

Monari kleding, geniet van de echte, Italiaanse stijl 

Bij het samenstellen van de kledingkast wordt er vandaag de dag door veel mensen voor gekozen om gebruik te gaan maken van de meest kwalitatieve kledingstukken die op de markt zijn terug te vinden. Bovendien is het eveneens zo dat veel mensen over een uitgesproken voorkeur beschikken voor Italiaanse kleding. Wanneer dat ook geldt voor jou zijn er natuurlijk op de markt best een aantal verschillende merken terug te vinden die daarvoor in aanmerking komen. Eén van deze merken luistert naar de naam ‘Monari’. Wanneer je ervoor kiest om Monari kleding aan te schaffen kan je instant rekenen op het unieke karakter van Italiaanse kleding binnen je garderobe. Wil je hier graag meer over ontdekken? Dan moet je vooral verder blijven lezen! 

Stel een prachtige outfit samen met Monari kleding!

De basis voor de Monari kleding is ontstaan in het jaar 1986. Geloof het of niet, maar de basis voor dit merk werd gelegd in een café in het Italiaanse Toscane. Voor de oprichters geldt dat ze er bekend om stonden over een absolute fascinatie te beschikken voor Italië. De collectie is dan ook duidelijk geïnspireerd op de kleuren evenals de stijlvolle Italianen. Door de jaren heen spreekt het voor zich dat het merk Monari danig uit haar voegen is gebarsten. Op moment van schrijven beschikt ze dan ook niet voor niets over zomaar even meer dan 200 medewerkers verspreid over 37 landen. Ook Nederland maakt hier deel van uit.

Altijd mee met de laatste nieuwe trends 

Voor heel wat dames geldt dat ze het vaak geweldig vinden om nieuwe merken te ontdekken. Heb je nog nooit eerder Monari kleding aangekocht en wil je daar nu graag verandering in brengen? Dat is zeker mogelijk! Door te kiezen voor de kleding van dit merk zal je tot de vaststelling komen dat je altijd mee bent met de laatste nieuwe trends. Dit zorgt ervoor dat je altijd over een actuele outfit beschikt waar je gebruik van kan maken. In ieder geval, wil je eens een nieuwe wind laten waaien door jouw kleerkast en wil je bijgevolg graag eens kiezen voor iets compleet nieuws? Dan kan de keuze voor kleding van het merk Monari al snel zijn gemaakt. 

Maak verschillende verrassende combinaties 

Op het moment dat je bezig bent met het samenstellen van een outfit spreekt het voor zich dat je daarbij zonder probleem ook gebruik kan maken van kledingstukken die op de markt zijn gebracht door verschillende merken. Voor veel dames die Monari kleding als basis gebruiken voor hun nieuwe outfit geldt dan ook dat ze ervoor kiezen om deze te combineren met kledingstukken afkomstig van andere merken. Je kan hierbij dan concreet denken aan:

  • Tramontana; 
  • Geisha;
  • Summum;

Wanneer je graag ook deze vaak verrassende, maar altijd ronduit bevredigende combinaties wenst te maken is het altijd interessant om ervoor te kiezen om even na te gaan welke winkels je kledingstukken van deze merken kunnen aanbieden. Hoe dan ook spreekt het voor zich dat het aanbod met de kledingstukken zowel online als offline vandaag de dag zeer aanzienlijk is. Zo kan je altijd in een handomdraai de leukste outfits samenstellen!